Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Vizyon: Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.

Saatler:
Isınma: Doğalgazlı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0364 3113180

WEB - https://bolukbasiogluegitimuygulamaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sunguroğlu Mahallesi Şehir Terminali Arkası No81 Sungurlu /Çorum

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Sunguroğlu Mahallesi Şehir Terminali Arkası No81 Sungurlu /Çorum

Adres - Sunguroğlu Mahallesi Şehir Terminali Arkası No81 Sungurlu /Çorum